Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till gitarrerna


Flöden

 

 

Jag spelar på gitarren 
Fingrarna stelnar plötsligt
men tonerna flödar ur
fingertopparna

Jag skriver en dikt då
idétorkan slår till
men orden fortsätter 
sin dans över papperet

Det är
märkligt
Mycket märkligt

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 378 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-02-20 11:06

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Mia Bergenheim
Fin!
2019-02-21

  Respons VIP
Får mig att tänka på ordet ”flow”. Att vi människor kommer i kontakt med musiken eller poesin ibland så att den syns och hörs, men att den finns där under ytan ständigt pågående.
2019-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Skapandets kraft överlever det mesta!
2019-02-20

  Öknens Ros VIP
Märkligt är det!
2019-02-20

  Blomma-Stjärna VIP
jättefin dikt - skapandet vill flöda oavsett idétorka och stelhet!
2019-02-20

  Fulbergarn
men det är märkligt

2019-02-20

  Fulbergarn
gitarrer, har man börjat spela gitarr så spelar man till man slutat spela gitarr
och när man slutat spela då har man slutat spela
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten