Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

# 9 revisited


Den dagen sorgen
flyger på egna vingar
bunden till himlen




Bunden vers (Haiku) av Annie b'larsson VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-20 18:02



Bookmark and Share


  Niliboy
Himlen kan ge kraft för där finns helighet!
2019-02-28

  StinaJ VIP
Mycket fin haiku
2019-02-21

  Bjarne Nordbö
Den dagen en längtan stor. Fint fångat.
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP