Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte se

Att inte se,
Är det så lätt, trots fallna torn och trasiga stigar,
För jag såg,
Dina tårar och skriket inifrån,
Kanske inte allt,
Kanske inte tillräckligt,
Det tog slut trots allt,
men jag vill lova att jag såg.
Du vet nog egentligen att jag såg.




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-11 21:54



Bookmark and Share


  helenita VIP
Direkt till hjärtat!
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi