Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidssvackan

 

 

 
Jag nådde inte Schwabers limit
i kväll 
De Körnerska godstågen passerade
inte min kropp 
Nu faller mina ord döda till
marken 
 
Mitt experiment med att vandra 
fritt mellan nutid och dåtid urartade
 
Nu har jag hamnat i en tidssvacka 
oförmögen att ta mig ur en knipa
 
Sänd mig impulser så att jag
kan fånga tiden igen 
 
Jag väntar vid origo som
vanligt 

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 371 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-02-22 00:18

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Med fast koordinatsystem
2019-02-22

  Johan Strömstedt
Rummet mellan fantasi och verklighet
kan bara den som vågar få uppleva.
Att falla gör vi alla ibland.

2019-02-22

  Kungskobran VIP
Vi möts vid asymptotens slut
fångad av integralens kalkyl
som ger en oändlig rekyl in
i Galliles underbara färd
till galaxernas värld.
Kalkylen går från 0 till oändligheten
med ljushastigheten
ingen vet om jag kommer fram
fångad i kosmos damm
rör jag mig i tankens värld
i min oändliga färd


2019-02-22

  Öknens Ros VIP
Ur led är tiden
tiden är vriden
2019-02-22

    ej medlem längre
Intressant dikt. Den gillar jag. Denna dikt får mig att tänka på vikten av att ha en klocka och en kalender.
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten