Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor...svarade och obesvarade........


Du.....

Du som alltid doftar så gott, varför får jag inte smaka på dig?


Du som är så gudomligt söt, varför får jag inte krydda till det?


Du som vid varje tillfälle lyser upp min tillvaro, varför visar du inte hur jag lyser upp din?


Du som oftast inte bryr dig om mig, varför ska jag bry mig om dig?


Du som tog emot mig med öppna famnar, vad fick dig att stänga dem?


Jag som alltid doftar så gott, varför smakade du inte på mig?


Jag som är så gudomligt söt, varför kryddade du inte till det?


Jag som vid varje tillfälle lyser upp din tillvaro, varför visar jag alltid hur du lyser upp min?


Jag som alltid bryr mig om dig, varför ska du inte behöva bry dig om mig?


Jag som tog emot dig med öppna famnar, varför håller jag dem fortfarande öppna?






Fri vers av daniele2
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-06-21 03:08



Bookmark and Share


  Nattis83
Fin text med många funderingar. Ibland kanske man skall försöka att finna sin lycka genom att välja en annan stig. Om du kan göra någon så lycklig, varför skulle inte du förtjäna detsamma? Bra gjort! /Natalie
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

daniele2