Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker och ting man känner att man skulle vilja ändra på men inte kan på grund av att problemen är alldeles för stora


Vill måla

Vill måla himlen blå, så jag slipper alla gråa moln

Vill måla alla hjärtan röda så den svarta färgen går bort

Vill måla människan i regnbågens alla färger, så den trista gråa fasaden sakta lyser upp

Vill måla om världens alla orättvisor,så människor aldrig blir ledsna

Tänk om jag hade den kunskapen?




Fri vers av daniele2
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-07-02 12:09



Bookmark and Share


  Nattis83
Då skulle världen bli en vackrare plats för alla /Natalie
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

daniele2