Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGENS REFLEKTION 22 FEBRUARI

Alla goda tankar
om hur man lever  livet
är lätta att tänka
men svåra att förverkliga

YM Bohman-19




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-22 11:16



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja, tänk om det räckte att tänka
men man måste göra också.
Bra reflektion.
2019-02-24

  ULJO
Såsant. Dagens bästa reflektion
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER