Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Signalbreddad längtan

Signal
till bredden
fylld
med förväntan
sänds iväg


på okänd kanal
över larmande
stråk som ruskats om
bland nätverk
och noder


tills den tilltufsad
droppar ner
hos dig och
förhoppningsvis antar
din längtansblick




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-22 18:18



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Känslotankens kraft når
någons längtansblick.
Så fint.
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP