Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Tankar i natten

Ensam i natten, med tankar som flyr

Gror i en gnista för att sedan ge fyr

 

Infallen öppnas när tankarna leka

Föds i en blixt för att sedan förbleka

 

Några låts fångas, andra flyr undan

De fångna sig visar, till all min förundran

 

Att få sätta på papper och göra ett rim

I natten den svarta förenas tankar i stim

 

Ja! Tankar kommer, och tankarna gångar

Så lycklig är jag som tankarna fångar

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-23 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP