Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte tappa nerverna

inte tappa nerverna
när det blir strömavbrott
när man tänkte läsa en bok

inte tappa nerverna
när man har dålig eller ingen wi-fi
när man håller på och skriver en dikt

eller när man tänkte
titta på en bra serie
på HBO eller Netflix

inte tappa nerverna
när posten hela tiden
blir både dyrare och långsammare

i-landsproblem, jag vet
men en sak gör
att det känns berättigat att vara irriterad

all denna teknik
får man lov att betala för
oberoende av om den levereras eller inte




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-05 22:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kom att tänka på långseglare som klarar sig månadsvis på havet oberoende av omgivningen endast beroende av väder och vind
2019-03-06

  Birk Andersson
tappar nerverna
när massören
går mig på dem
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP