Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overshirts

Det har blivit så modernt med overshirts. Ett praktiskt, ledigt och snyggt plagg att spetsa till sin klädsel med.

På samma sätt finns det liknande funktioner som män använder sig av för att spetsa till sin personliga apparition.

Ett sådant är att män börjat låta skägget växa så att man får ett lite myndigare utseende.

Inom regeringen är det nu fem ministrar som bär skägg; senast Mikael Damberg.

Rickard Sjöberg i Postkodlotteriet är en annan ny skäggbärare.

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-24 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP