Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


VEDERTAGET II

 

i det lilla steget är där det börjar...

 

vad vore livet utan luft

det av något så viktigt

men som aldrig kan ses

 

somligt tycks för enkelt för att fungera...

 

det är i den stunden

då du helt ger upp allt

det nya synsättet ges

 

på en skala från ett till tio

hur svårt är något att utföra?

 

det som tar mest av ens tid

är uppskjutandets manöver

och en hel uppsjö av ursäkter 

samtidigt bortförklarandet

liksom förnekandets dimma

ändå göra det i den elfte timma

 

på en hal is halkar alla omkring

förutom den som är ute på hal is

den störske vet ju hur klara sig...

men så när vekligheten slår tillbaks

då ligger de där och har det glatt

 

det börjar således med övermod

och slutar med djupaste insikter

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-24 20:19



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack för talande ord av vikt !
2019-03-11

  ULJO
Underfundig humor här.
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP