Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De döende poeternas strand

 

 

Jag ligger i fosterställning omgiven 
av döende poeter

Uppsköljda på ondskans strand,

omgivna av vrakved och ruttnande
tång

Våra ord höggs ner av illasinnade
smakdomare

När vi uttryckte tvekan och skrev 
visor om lycka och barmhärtighet

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 293 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2019-02-25 13:02

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poeterna kommer bara att bli fler, handlar bara om att nå ut mer!
2019-02-28

  Mfredrik VIP
Poesi kan aldrig kvävas, poesin finns inom oss
2019-02-27

  MALVAA VIP
poesi lever så länge jorden finns
poeten blir levande länge även efter döden
poesin är visum kort för poetens kvarvarande på jorden efter döden
2019-02-27

  Bodingen VIP
Otack är världens lön
2019-02-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Orden ska leva och visa tillvarons alla sidor! Och dina ord lever i högsta grad!
2019-02-25

    ej medlem längre
Stark Poesi !
Ord är odödliga
NEVER give up

2019-02-25

  ULJO
Poesin får inte dö, vårt sätt att uttrycka oss får inte dö. De döende poeternas strand bara en illusion.
2019-02-25

  Öknens Ros VIP
en poets ord kan väcka fruktan hos makthavare.
2019-02-25

  Feliaxel VIP
Hoppas inte att poeterna dör
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten