Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(plÖdsligt)


plötsligt
är hans jämnåriga
så gamla




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-25 15:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
odsligt.pl
2019-03-27

  Gunwale VIP
Vi är väl innerst inne yngre än varandra allihop.
2019-02-27

  Fredrik P. VIP
Det är så sant som det är sagt.
2019-02-27

  Gunnel Eriksson VIP
Precis vad jag känner.
2019-02-26

  lodjuret/seglare VIP
Intressant såväl rubrik, som även texten, under kommer ibland i vik, i bad eller sitter förexten, som en smäckens estetik...
2019-02-25

  Sanna i badet VIP
På spiken träffat :)

Underligt det där fenomenet.
2019-02-25

  Öknens Ros VIP
Och man själv är inte riktigt lika gammal, i alla fall intalar man sig det. :)
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP