Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtats murar


Välkommen in

Du får inte kliva in innanför mina själsliga portar om du inte är beredd att intas av mitt hjärtas öppna armar.

Du får inte spela ditt spel med min genuinitet, för att fylla upp dina mentala ihåligheter.

Jag har byggt mig ett slott kring mitt hjärta, trasiga känslor, vakar nu över Amors övningspilar.

Försöken bekommer mig inte längre, men du, pilen trängde igenom. Tillit till mitt slotts portar, är du välkommen in.

Jag ber dig, stig inte på, om du inte är beredd att bli mina hjärteportars vakt.

Samla dig, låt tiden ha sin gång, innan du kliver på. Men du är så välkommen in.




Fri vers (Fri form) av Bex96
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-25 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bex96