Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända ner till underjorden

Dom finns överallt.
I varje skrymslen och vrå
Två ord som förenade den kärlek vi svor

Mellan två människor uppstod ett band
och vi lovade att alltid finnas till hands
Med varan

lyckan vi gav var ung
men kärleken vi slöt var tung.

När min kropp vänds till graven
sluter vi ögonen för dagen men
inte för stunden
Aldrig för stunden




Fri vers av ljus humlan
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-25 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ljus humlan
ljus humlan