Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur hippt är poesi?

hur hippt är poesi
på en skala från 1 till 10?

poesi är ju inte
bara dikt på papper
och i diktsamlingar

poesi är också
estradpoesi och poetry slam,
poesi på Instagram och på bloggar
och vi ska inte glömma låttexter

hur många läser poesi?
hur många köper diktsamlingar?
hur många går på poesiläsningar och poetry slam?
hur många lyssnar på musik?

och den ultimata frågan
är förstås –
hur många skriver poesi?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-26 10:30



Bookmark and Share


    Lars J
Poesi är en väldigt smal genre och jag tror inte diktsamlingar hamnar högt uppe i försäljningsstatistiken om inte skribenten redan är känd på annat sätt. Problemet är att vi poeter tycker att våra egna dikter är så viktiga medans andra som läser inte bryr sig så mycket. Här på poeter.se finns dock en stark bekräftelsefaktor och ryggdunkande-tendenser men så är de flesta här redan poesiintresserade eller bara är hör för att synas och/eller ragga
2019-02-26

  SatansSon VIP
jag skriver poesi. tror jag...
inte många läser mig. har gett ut 46 e-böcker.
2019-02-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Beror kanske på
hur poesi skrivs
så folk av den
drivs med...
I Sverige det
funnits få poeter
som blivit lästa...
Men bara ändå att
hoppas på att nå´n
skrivare här kan nå
till många läsare då...
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP