Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Motpoler

Vi är från två olika universum,
Ljusår ifrån varann,
Men ändå så pass nära,
att vi kan beröra varann
bara en osynlig vägg,
skiljer oss åt.
Två motpoler,
som speglar sig i varandras likheter,
som mot sin vilja,
dras till varann




Fri vers (Fri form) av Femme Fatale
Läst 227 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-26 22:16



Bookmark and Share


  Pilträd
Så fint och vilken fin bild! Så vackert att ha dikten och bilden tillsammans.
Är det du som har tecknat?
2019-09-18

  danne //
JA visst är det lustigt! Det blir som när man lägger pussel man sneglar på bitarna och intalar sig själv att dessa bitar minsann passar inte ihop, men man blir alltid lika förbluffad varje gång att djupt inne i ens intuition vet man att det passar ihop!

Fint skrivet Femme fatale
2019-03-06

  M:tin
Underbart!
2019-02-26

    ej medlem längre
Skönt, kan nästan känna dragningen här..
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

 Femme Fatale
Femme Fatale