Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man väntar på att tystnaden ska brytas.....


Tystnaden

...Och sen fanns det bara tystnaden kvar...
Ett outtalat sår blöder genom tiden som förflutit,
och lämnar mig i det som varit.
Din tystnad är inte en rofylld paus som gör en lugn,
utan likt ett osynligt skrik som ekar ut i all evighet...

Om det fanns en tystnad som jag kunde vistas i,
utan att förgöras av sorg.
En sån där förväntansfull tystnad som fanns när jag inväntade dina ord.
Inte en sån där ofrivillig som får en att ständigt undra,
varför du aldrig sagt något sedan dess..




Fri vers (Fri form) av Femme Fatale
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-14 18:41



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
en tystnad jag kunde vistas is, säger du. du menar i.
2020-07-14

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Det är svårt när någon bryter kommunikationen, det är en form av förtryck.
Bra skrivet!
2020-07-14

  Ulf Carlsson VIP
Känsligt om tystnadens olika funktioner.
2020-06-14
  > Nästa text
< Föregående

 Femme Fatale
Femme Fatale