Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT TROLL

Ett troll är ett troll vare sig man är anonym eller ej
Det kan vara ensidig gubbe från Gävle
Men också en osynlig tjej från Vara
Begreppen kan vara rätt svåra
Men gubben han pekar med handen
När han står därute i branden
Uppeldad och oklar i tanken
Likt ett troll sprider osämja på planken
Där nyfikna poeter tänker fanken




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-04 12:17



Bookmark and Share


  Spik
Fick mej ett gott skratt av en "oklar tanke" :)
Bra präntat !
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ