Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VORTEX

Det skulle ju inte bli så här
Återväcka gammal vänskap, lära känna, prata minnen
Hur skulle jag veta att du blivit ett förtrollat sagoväsen
Du tände en skogsbrand med bara en blick

Din röst, viskar
pyr som glöd under marken
Beröringen får mitt kött av sten att smulas till sand
som rinner mellan dina fingrar

Smekningarna gör dagg
på min blommas kronblad
Värmen, kroppen att vrida sig i omåttligt begär

Du är nära, nära
Din doft, en tsunami i mina ådror
Andas vid mina läppar
Jag är förlorad, förhäxad, besatt

Andetag och blickar, ord och händer
Här är jag, försvagad, förvirrad
Nu finns nektar
det är bara att ta

Bultande puls
Hungrig, hungrig
Kom till min härd, du skall få tunga
kom, kom

Låt mig få ta dig
här finns det honung, fingrar och läppar
Kom och bada i min porlande bäck

Vortex i epicentrum




Fri vers av La yegua
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-05 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua