Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerst inne, och långt in sitter det

Din tunga har skrivit hela alfabetet över min kropp.
Sakta har bokstäverna formats över alla ärr och djupa sår.
Ditt saliv har baddat år av djupa snitt.

Och...

det är när jag minst anar det som jag saknar dig mest.




Fri vers av Nephlinea
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-06-21 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea