Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masker

Mär
Hon svalde hårt,
Släppte tag och lät häxan tala
Bryggd ur förtryck,
Konserverad i ånga,
Livstecken först när hon slog i kanten

År av bål brände mig
Med sanning,
Till svar fanns sveket

Din mor är inte din mor,
Jag besitter henne
Och så är det

Tomt och tryckande,
Det visste alla

Hettan där hennes kvast vilade
Sökte fred
Men bara mellan häxan och mig

Du var fredad,
Hon ansvarig,

Tre mot ingen




Fri vers av Adurge
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-06 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge