Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Övergiven

 

 

 

 

 

 

Älven rinner 

 

under bron 

 

där jag ser

 

dig

 

 

 

Du gråter,

 

övergiven 

 

och utlämnad 

 

 

 

Dina vänner 

 

vände dig ryggen 

 

när du blev 

 

sjuk och 

 

hemlös 

 

 

 

De umgås 

 

fortfarande 

 

med den man

 

som svek dig 

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 389 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-03-07 15:02

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
krävs två för tango
2019-03-10

  Goraxy 89 Orion VIP
STARKT - Inget överflödigt ordsvall !
2019-03-09

  Fulbergarn
ett ledsamt tal
på en sorglig företeelse
2019-03-08

  Minkki VIP
en ruskig historia, det stora radavståndet förstärker känslan av utsatthet och ensamhet
2019-03-07

    ej medlem längre
Så vacker!
2019-03-07

  AKT VIP
Exelent!
2019-03-07

  Poeten Salvador VIP
Övergivenhet är ett universellt ämne
2019-03-07

  Öknens Ros VIP
Sorgligt öde.
2019-03-07

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten