Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pessimistisk betraktelse innan sänggåendet


Tankesmedja

 

Tänker så hjärnan blir röd

men den tråden kan jag inte följa

behöver en annan glöd

jag blir tokig av att tänka att vår värld styrs

av mäktiga dårar med tillgång till avgrundens knapp

när vissa av dem verkar behöva tröstas av napp

Kanske vore det bästa att alla tryckte ikapp

och all ondska och dårskap försvann 

Om 10000000 år kanske kackerlackans överlevnad 

gett upphov till en vettig man/kvinna

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-07 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP