Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är väl aldrig så enkelt egentligen


fyra år på tre rader


hur hamnade vi ens med varandra
du ville ha någon och jag
ville bli vald




Fri vers av mögel
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-07 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel