Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonett - Formomformaren



Keruber rumlar runt i rummens gömda
konturer komna genom luftens mur,
ur skurna ljuspartiklar kreatur
får form ur forna former förr förglömda.

De delar sina syners dimmor dömda
att bara vara snarans synkontur
och bländar bunden blind som undrar hur
keruber rumlar runt när rum är tömda?

Det kommer inte vara rum vi skådar
men fält som öppna inren förebådar
i illusiva liv som syns och hörs.

Här lättar luftlegender levnad letat
och former funnit förr om jaget vetat
att gryningssynen nås när vyn förgörs.





















Bunden vers (Sonett) av anathema VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-08 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP