Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungriga igen

vi talade
om konsten
om livet och döden

vi drack
varandra fulla
på alldeles för dyrt vin

vi klädde
av varandra
och åt nästan upp varandra

vi somnade
och vaknade
lika hungriga igen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-09 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP