Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De goda,de onda eller är det vi är?

Världen,en omättlig dröm
Ser,hör,lyssnar
Frihet drömmer
Läser,tänker,skapar
Många är de som dömer
Är det inte synd så är det bitterhet
Mänskligheten kommer alltid förbrylla någon
Speciellt de som har svaren på allt!
Om de bara kunde se hur många sätt det finns att se på livet och på mänskligheten.
Människan är allt gott men också allt ont!
Kampen kommer pågå tills sista mänskliga andetaget!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-10 01:40



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Det kan absolut vara svaret och förmodligen leda till en bättre värld.
Det är nog med det vi får nöja oss för en helt fridfullt värld är nog en utopi oavsett!
Åtminstone enligt mina tankar! :)
2019-03-10

  AiA Maria den fria
Kan svaret vara att med-känsla släppa kampen o tillåta medkänslans flöde?
Fritt att välja!

Tack!
2019-03-10

  Hopplös själ
Jo,eller!?
Kanske!
Eller är du en av de som har de säkra svaren?
;)
2019-03-10

    ej medlem längre
nej
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ