Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting syns

Inre tankar och känslor

Yttre gester och ord

Tänk om det inte finns någon gräns

Tänk om allting syns

 

Mötet med andra människor

kräver ständiga bearbetningar

i drömmar och inre reflektioner

 

Uppfostran kräver ständiga förskjutningar 

mellan den inre dialogen

och den yttre fasaden

 

Men det verkar finnas en glipa

för ett vaket sinne att upptäcka

att själen skvallrar genom kroppen

 

Andningen

Rösten

Ögonen

Händerna

Fötterna

Svettningen

Hållningen

Rörelserna

 

Allting som 

syns

hörs

luktas

smakas

känns

 

Den nakna människan

möter den nakna människan

som redan vet och förstår

medan rollerna konverserar

med varandra

om likgiltighetens trivialiteter




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-10 05:04



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Talande reflektion om hur vi speglar varandra vare sig vi väljer öppna eller slutna hjärtan

Tack!
2019-03-11

  Blomma-Stjärna VIP
det sant mänskliga - (ofta förnekat) - vi kan "känna och veta varandra"

2019-03-11

  Kungskobran VIP
Att missförstå eller missförstås är livets största prövning
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP