Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många sorters människor

Det slår mig varje gång jag läser på poeter.se hur många sorters människor det finns!

När jag läser texter och kommentarer så blir det så självklart varför det alltid kommer finnas konflikter mellan oss människor!

Jag ser mänskligheten med alla dess brister och styrkor lysa klarare än solen en strålande vinterdag!

Att tro att det finns ett rätt sätt att se på världen blir helt befängt enligt mig om man nu inte söker rättfärdigande och hat!

Människor är och förblir barn med känslor,vi blir bara bättre på att dölja och rättfärdiga våra dåliga sidor!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-10 13:53



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag kan också känna så där, att det är ganska hopplöst. Handlar det inte om att våga vara självkritisk. Det börjar med dig själv. De flesta har väl potential till att förändra sitt sätt att resonera. Man kan lära sig själv bli en bättre människa, även om det tar lite tid. Det går så sakteliga. Det måste gå.

Det är säkert så att det alltid kommer finnas konflikter mellan människor. Men det måste väl gå att lära sig. Man måste inte alltid ha sista ordet.

Eller är det så illa att mobben, massan, sätter agendan? Hemska tanke.
2019-03-11

  AiA Maria den fria
Alla -bär ljus i sitt hjärta

Tack!
2019-03-10

    Sefarge VIP
Att skriva lyrik
Kanske hjälper
Men det är inte
Alla som klarar
av det. De kallar
Sig för poeter
Ändå. Och då
Får de väl göra
Det? Trots allt
De häller ur sig
;)



2019-03-10

    ej medlem längre
yngre säger "jag tycker inte om dig"

äldre gör en stor jävla historia av det...
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ