Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av visshet


Någonting växer

inför mina ögon

kanske tilliten

hos dig eller

den famösa

delvis gäckande

försyntheten


bara det att du känner

innebär visshet

för mig




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-10 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP