Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spelanarki

snäll och skygg
ferdinand trygg
sitter bredvid
sitt samvete

vaken och rädd
alltid beredd
i utkanten
av teatern

tilliten sann
brinna i famn
behöver ej mer
än tillåtet

den starke skör
vinner och dör
utan att förså
innebörden












Fri vers av bögpoesi
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-14 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi