Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utkast

ibland har jag en massa
halvfärdiga utkast till dikter
vissa av dem blir nånting
andra bara ligger och väntar
på att kanske bli nånting
eller på att kastas bort




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-11 13:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
För mig är det tvärt om
får jag en ide eller ett uppslag
skriver jag ut den
kollar igenom några gånger
förkortar den ofta och lägger ut den

2019-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP