Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rivmärken i mitt bröst





Ekande tomhet
Av hjärtlösa tankar
Snärjer den starke
I ensam stund

Självförakt sipprar
Dränker ner modet
Det livsglada skeppet
Ensam på grund

Rösterna dånar
Djupt inuti
Livshösten lockar
Med evig blund











Fri vers av annapoem
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-11 22:37



Bookmark and Share


  Gin83
Starkt och berörande
Känner mycket i första stycket
2019-03-19

  Lars Hedlin
Stark och full av känsla som berör på djupet!
2019-03-17

  Stay Golden
Awww va inte lissen' <3
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem