Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tålamod ska allt blomma vilt

i mig ord

vilande

till våren

står både jag och de

i blom

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-12 00:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sköna ord.
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP