Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mollgan

Varför skall Mollgan ligga mellan oss i sängen?

Varför skall Mollgan hålla mig vaken på nätterna?

Varför skall Mollgan förmörka mitt sinne?

Varför skall Mollgan ta över mitt liv?

 

När Mollgan sover får jag en kort frist

Skriver frenetiskt upp namnen på mina nära och kära

Drömmer om avlägsna resmål

Bjuder in mina vänner till en god middag

Går långa vandringsleder i naturen

 

Det finns en människa som sjunger och dansar

Det finns en människa som leker med barn

Det finns en människa som skrattar av livslust

Det finns en människa som njuter av livet

 

Jag vill att Mollgan flyttar hemifrån

så att jag kan bli den människan igen

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-12 04:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mollagn förpestar livet
ska vräkas så fort det går
så att ditt sanna jag
åter blir dig givet!
2019-03-13

  Blomma-Stjärna VIP
högsta prioritet; Innan månaden är till ända ska Mollgan ha tagit sitt pick-o-pack och flyttat dit pepparn växer!
2019-03-12

  Kungskobran VIP
Att bli kvitt Mollgan är inte lätt
kanske hjälper en terapeut
med kognitativ terapi
är eländet förbi
den förmår att Mollgan glömma
och för alltid gömma
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP