Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman

 

 

När jag vänder 
åter till byn

Ligger Dimman över den

Orörlig,
ogenomträngbar

Allt ljud,
allt ljus
har absorberats

Har människorna
också invaderats

En liten fågel 
försöker 
flyga igenom 
täcket 
men 
studsar 
tillbaka

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-12 09:37

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
I dimmiga toner av mystik, anas något främmande och kusligt.
2019-03-12

  Öknens Ros VIP
Låter som en rysare.
2019-03-12

  Kungskobran VIP
Kusligt bra
2019-03-12

  ULJO
Inget vidare med dimma, jag förderar klart ljus.
2019-03-12

  Poeten Salvador VIP
Om minnet?
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten