Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skifte


ljuset flämtar 

mörkret är snart

andetagen ytliga


händerna stilla

kroppen så svag

ögonen slutna


fönstret på glänt

du ska snart lämna

för att aldrig mer


tiden är kommen

du öppnar ögonen

och viskar


jag byter bara rum













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-14 15:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP

"jag byter bara rum"

Trösterika ord att bära med sig i sorgearbetet.
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP