Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag skolstrejkar bl.a 15.000 ungdomar i London för klimatet men det förväntas bli 100.000 runtom globen. Greta Thunberg har startat nåt stort.


Fridays for future


The whistleblower

started a climate orchestra.

And the the orchestra grew

into a full-blown worldwide

avalanche. Thousands in the

streets. Action demanded.

No Planet B located.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-15 16:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Greta är en fantastisk tjej, hon har åstadkommit mer på kort tid än många politiker har gjort på åratal!
2019-03-15

  Solstrale VIP
Mycket starkt! Heja heja GRETA!
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP