Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad sekvens


akut eller grav?

här finns inga drömmar
här är verkligheten 
för att fortsätta leva drömmer jag inte
jag stannar här

utanför finns inget
får inte finnas
allt jag behöver är här
mat, en säng
och inga drömmar

ibland kommer någon
håller mig
här i verkligheten är
ljuset klart
och utan drömmar




Fri vers av måns m
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-15 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

måns m
måns m