Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRIPTYK I

I
Feromoner

Spela, säger han. Spela.
Fortsätt
jag vet vem du är
– när jag hörde visste jag.

Han vänder bladet:
spela,
jag vet
det är inte över än.

Jag bär hans doft genom natten
över kanalens blå broar.

 




Fri vers av måns m
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-02-01 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

måns m
måns m