Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Att tårar kan vara så olika
Det händer att tårar besöker mig
Oftast på natten då stillheten ger mig ro
Tankarna vandrar oftast till sorgliga hemvist

Om natten kan jag se havsörnens ande
Den lämnade sin kropp mitt framför mig
Jag känner skam och skuld
Långsamt känner jag hur livets vatten stiger
Låter mig finna frid
Förlåter mig och stillar min kropp
Hela jag bara sjunker ihop och låter spänning och kyla lämna mig
Känner värmen som omsluter min själ och min kropp


Tårar är en befrielse


Från allt




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-16 00:47



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Här finns värme och mening, tröst. Gillar mycket.
2019-03-17

  AiA Maria den fria
Vatten-källa till liv
Följer flödet...tillåter...renar

I tillit -i flöde- är kärlek-allt som finns

Vi är kärlek-allt är möjligt

Tack!
2019-03-16

    ej medlem längre
synd att kärlek inte räddar världen dock
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ