Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Udda.

Jag har alltid varit sån
lite annorlundare än dom.
Min hjärna skapar mönster,
monster
i allt jag ser.
Allting vrids och vänds
rörs om och bänds
tills jag inte längre vet någonting mer.
Förutom ångesten som kramar mig,
förlamar mig.
Du kallar mig pessimist,
jag kallar mig realist
dock med en twist
en deprimerad feminist.




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-16 22:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
jag kallar dig intelligent
2019-03-19

    ej medlem längre
Syster och bror
Är närmre än du tror
Känner du
Hur hjärtat bankar

-Peps Persson-
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa