Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett frö blir livet åter möjligt

Den där sorgen

den måste nog genomlevas, men

som ett frö

som bär på det nya

 

Den måste omsorgsfullt

omslutas

av lagom värme

i mörker läggas

till tillitsfull vila

tas omhand

 

Efter en tid föds det nya

aldrig som du tänkt, men

nytt

rent 

spirande




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-18 09:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om liv i förändring, från sorg till glädje!
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP