Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord




Mina ord flyger fritt
som fåglar,
sätter sig på
taken
får färg och must

Från Ishavets
sälta och solens
strålar

Orden rör på sig
snabbt och bildar
fågelsträck 

Svåra att fånga




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 533 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2019-03-18 16:59

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fina liknelser som drar med sig lite av Nord Norge.
2019-03-26

  Boneyfrank VIP
Poesins kärna. Lekfullhet med ord som bildar känslor. Applåd från mig
2019-03-24

  Yrre VIP
Bra text detta, väcker tankar!
2019-03-23

  Jaseph
Jättebra. Orden är ju så självständiga, obändiga och går alltid sin egen väg. Visst, vi kan hålla i pennan, men orden styr...
2019-03-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Orden har hittat vägen tillbaka och du brukar dem väl!
2019-03-19

    ej medlem längre
En riktig Arne-dikt med klurigheter som landar i våra sinnen. Snyggt skaldat!
2019-03-19

  ULJO
Ord kan vara svåra ibland. Svåra att tämja. Svåra att hantera rätt . Tänkvärd text.
2019-03-19

  Petter Wingren
fint, kärvt, fritt
2019-03-19

  Blomma-Stjärna VIP
ord för frihet - vackert!
2019-03-18

  Bodingen VIP
Det var ord och inga visor om ord, orda på
2019-03-18

  Öknens Ros VIP
fint om ord i frihets flykt!
2019-03-18

  AKT VIP
Fint om ordens förmåga attt ändra skepnad.
2019-03-18

  Kungskobran VIP
Fin bild av ishavet och ordens magi
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten