Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inga mästerverk från mig nu men Andy Warhol sa till mig att skita i det och fortsätta skapa


Kyss mig inte ikväll



det är egentligen aldrig diskoljusen
i sig
de är mer ett falsk löfte om evighet

men ikväll
var vi
bara
vi
fyra tjejer
ett dansgolv
tusen killar och kanske, ja
lite för mycket alkohol
en konservering av ungdomen
i natt

det var inte diskoljusen
det är väl aldrig diskoljusen
men inatt startade jag om
som så många gånger förut
det är det att jag
glömmer att jag kan starta om
mellan varven


//inatt slås jag åter igen av
ögonblick av tillräcklighet
att livet inte är felfritt fantastiskt
men fan så jävla bra ibland
//






Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-19 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel