Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rotvälta

rotvälta
icke-existens
halvmesyr
ett måndagsexemplar
att kamouflera sig på kameleonters vis
till en acceptabel människa
av kvinnokön
kraftfull och lika andlöst vacker som eken
naken eller lövbeklädd
med stadigt förankrade rötter
vid en punkt övergår envishet
till dumhet




Bunden vers av astridchen VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-19 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP