Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG

Och min då tioåriga sondotter
satt ute på altanen
en sommardag

Helt bara sådär
säjer hon till mej

Jag vet farmor
vad du längtar efter

Du vill träffa
din mamma och pappa igen
och så längtar du
efter friheten

 

Vad säjer man
i en sådan stund

Man blir gripen




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-20 21:20



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Man säger kanske inget alls, men blir väldigt varm om hjärtat
2019-04-01

  Lars Hedlin
Så fint det griper tag i hjärtegropen!
2019-03-24

  Mona Nordkvist VIP
Åh så bra!!
2019-03-21

  Feliaxel VIP
Barn vet mer än man tror
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP