Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vad

Stillhet älskar jag
Stilla älskar jag
Still är min känsla

Jag skakar den våldsamt

Stil har jag inte
Stilfull är jag inte
Stilful däremot kanske

Oformbar är min tanke
När jag försöker omforma
Den form jag inte bemästrar att fylla

Jag fyller istället stillheten
med stilrena tankar
Som formerar

Molnmjukt, bolmvitt och kanske också något formstarkt

Dagen lider mot sitt slut som jag sluter mina ögon
Molnparaden omsluter mig nu i sömn liksom dröm




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-21 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ